Snerydning

Snerydning for private og erhverv

Slip for besværet og lad os rydde for sne

Brolægning Sjælland ApS tilbyder snerydning for både private, erhverv og offentlige kunder. Vi har stor erfaring med snerydning, og du kan derfor være helt sikker på et færdiggjort stykke arbejde i høj kvalitet.

Vi er beliggende i Skovlunde, men har også mange kunder fra Virum, København og resten af Sjælland.

Om vinteren kan snerydning virke uoverskueligt og svært at nå, når man også skal have resten af hverdagen til at hænge sammen. Vi klarer derfor arbejdet for dig, så du kan komme hjem til en ryddet indkørsel.

Det kan også være, at institutionen skal være ryddet for sne, når børnene kommer om morgenen, så der ikke sker ulykker, der kunne være undgået.

Uanset situationen, står vi klar til at udføre professionel snerydning til en god pris.

Hvad koster snerydning?

Priser på snerydning varierer naturligvis meget alt efter hvilken opgave, der er tale om. Prisen afhænger af størrelsen på området, der skal ryddes, mængden af sne samt om det er en fast aftale eller en engangsprojekt. Uanset hvilken type opgave der er tale om, finder vi frem til den bedste pris, så den passer dig og dit budget.

Kontakt os for at høre mere eller bestille

Er du interesseret i at lave en aftale om snerydning, eller vil du bare gerne høre mere om vores priser, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring gerne til os på telefon (+45) 41 41 10 10 eller send os en e-mail på kontakt@brolaegning-sjaelland.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt vores brolægger for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores brolæggerfirma vil kunne tilbyde dig?

Uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til inden for brolægning, vil vi med garanti kunne være behjælpelige. Vi tilbyder også snerydning af fortov og vej.

Ring til os allerede i dag på telefon (+45) 41 41 10 10 eller skriv til e-mail kontakt@brolaegning-sjaelland.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag