Lægning af indkørsel, terrasse og fortov

Hos Brolægning Sjælland ApS i Skovlunde udfører vi mange former for belægning, herunder lægning af terrasse, indkørsel, fortov, indgangsparti, havegang og andre udendørs arealer. Vores dygtige brolæggere har løst mange forskellige belægningsopgaver i Virum, København og på hele Sjælland, og de har års erfaring med naturstenbelægning og grusbelægning.

Vi sørger for en korrekt belægning

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. Man kan fx minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Vores gartnere vurderer inden hver belægning underlaget og afvandingsforhold, så fliserne ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse, så du fremover kan bruge pengene på sjovere ting.

Professionel lægning af indkørsel

Drømmer du om at få lagt en ny indkørsel, der kan holde til den daglige belastning, som en eller flere biler byder belægningen? Vi står klar til at hjælpe dig, og vi har mange års erfaring inden for professionel lægning af indkørsel.

Hvad koster en ny indkørsel?

Vores priser på en ny indkørsel afhænger i høj grad af, hvor stor en indkørsel der er tale om, og du har nogle specielle ønsker eller krav til valget af fliser eller sten. Derudover afhænger prisen også af, om du selv har indkøbt materialer, eller om vi skal købe dem for dig, og om vi eventuelt også skal stå for at rive den gamle belægning op.

Vi kan også tilbyde lægning af terrasse med fliser eller sten

Ved enhver belægning er det selvfølgelig vigtigt, at fliserne eller stenene ligger lige, men særligt ved lægning af terrasse er det altafgørende, at underlaget er fast, så borde og stole ikke synker ned i et hul.

Vi tilbyder professionel anlægning af terrasse til en fordelagtig pris, og vi bistår selvfølgelig også gerne med rådgivning og vejledning omkring valg af fliser eller sten.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 41 41 10 10 eller e-mail kontakt@brolaegning-sjaelland.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at hjælpe dig og give et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi støtter​

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Normineret til "Året "Brolægger 2020"​

Flisebelægning for private og erhverv​

Kører i København og på hele Sjælland​

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 150 anmeldelser fra Facebook og Anmeld Håndværker

Vores ydelser​

Samarbejdspartner

Vi samarbejder med Farum Beton & Natursten​

​De er vores leverandør af fliser og sten​

Indhent tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt