Haveservice på Sjælland

Haveservice med fokus på kvalitet

​Drømmer du om en ny have? Lad vores havemand hjælpe dig!

Hos Brolægning Sjælland ApS i Skovlunde er vi specialister, når det kommer til haveservice, og vores havemand udfører en lang række opgaver inden for havearbejde for kunder i hele Sjælland og særligt i og omkring København og Virum.

Har du således brug for havehjælp – hvad enten det er privat eller erhverv – er vi de helt rette at tage kontakt til, og hos os er du garanteret et resultat i høj kvalitet grundet den store erfaring, som vores havemand har.

Vores udlærte og kompetente personale står således klar til at hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til, og så endda til en billig pris.​

Hvad koster haveservice?

​Vi er således i stand til at kunne hjælpe inden for en lang række opgaver, når det kommer til havearbejde, og vores opgaver omfatter blandt andet beplantning af hække og græslægning.

Men hvad koster haveservice? Dette afhænger selvfølgelig af opgavens omfang, men hos os er du garanteret en dygtig havemand til en konkurrencedygtig pris, ligegyldigt hvilken type opgave, du har brug for hjælp til.

Vi tilbyder således udelukkende fordelagtige priser, men dette er dog langt fra noget, der afspejles i kvaliteten af vores arbejde, eftersom vi altid sørger for at have stor fokus på kvaliteten i håndværket.​ Udover haveservice tilbyder vi bl.a. også anlægsarbejde og flisebelægning.

Ring til din havemand og få et tilbud

​​Er du interesseret i et godt tilbud på haveservice på sjælland?

Ring til os allerede i dag på telefon (+45) 41 41 10 10, og hør meget mere om, hvad vi er i stand til at tilbyde dig, når det kommer til havearbejde. Du kan også henvende dig til vores e-mail kontakt@brolaegning-sjaelland.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Du er hos os garanteret en løsning, der lever op til dine ønsker og krav. Det skyldes vores mange års erfaring, fokus på kvalitet og høje krav til vores ansatte.

Det er netop dette, der har resulteret i den store tilfredshed, vi oplever hos vores kunder, så ring allerede nu, og hør mere.

Kontakt vores havemand for et uforpligtende tilbud på haveservice

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores havemand og anlægsgartnere vil kunne tilbyde dig?

Uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til inden for haveservice, vil vi med garanti kunne være behjælpelige. Vi tilbyder også snerydning af fortov og vej.

Ring til os allerede i dag på telefon (+45) 41 41 10 10 eller skriv til e-mail kontakt@brolaegning-sjaelland.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag