Entreprenør på Sjælland

Entreprenør med stor erfaring og fokus på kvalitet​

Søger du en entreprenør, der vil kunne varetage en lang række opgaver for både privat og erhverv?

​Hos Brolægning Sjælland ApS i Skovlunde er vi ganske enkelt specialister i entreprenørarbejde, og vi hjælper kunder i hele Sjælland. Vi er således de helt rette at tage kontakt til, hvis du har brug for hjælp til forskellige entreprenøropgaver såsom flisebelægning, andet anlægsarbejde eller haveservice.

Vi er altså din leverandør af en total entreprise, og det er uanset, om der er tale om et privat eller erhverv – og så endda til en yderst fordelagtig pris naturligvis.

Hvad koster en entreprenør?

​Vi er et entreprenørfirma, der grundet vores store erfaring, vil kunne være behjælpelig inden for en lang række opgaver såsom:

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Gangarealer
  • Beplantning af hække
  • Græslægning

Men hvad koster en entreprenør? ​Prisen på entreprenørarbejde varierer utroligt meget efter opgavens omfang, men hos os er du altid garanteret et resultat i høj kvalitet til en billig pris. Du er velkommen til at kontakt os, hvis du vil have et tilbud på netop din opgave.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

Har du behov for en entreprenør på sjælland? Eller er du interesseret i at høre mere om vores konkurrencedygtige priser?

Netop vores priser sammen med vores høje kvalitet har gjort, at vi oplever en stor tilfredshed blandt alle vores kunder, og herudover er vi i stand til at levere en total entreprise, hvorfor du kun behøver at tage kontakt til os.​​ Så sørger vi for alt andet.

Ring til os allerede i dag på (+45) 41 41 10 10 og så er du garanteret en entreprenør med stor erfaring, der altid leverer et resultat i høj kvalitet til en billig pris på Sjælland. Du er også velkommen til at sende en mail til kontakt@brolaegning-sjaelland.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Kvaliteten er i fokus hos os

Vi mener nemlig, at kvaliteten ligger i håndværket, hvilket bestemt må siges at afspejle sig i alt det, vi foretager os.

Hvad end du skal have hjælp til en stor eller lille opgave, er vi således det helt rette firma at kontakte, og vores udlærte og kompetente personale står desuden klar til at give dig den rådgivning, som du har brug for.​

Kontakt vores entreprenør for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores entreprenør- og brolæggerfirma vil kunne tilbyde dig?

Uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til inden for entreprenørarbejde, vil vi med garanti kunne være behjælpelige. Vi tilbyder også snerydning af fortov og vej.

Ring til os allerede i dag på telefon (+45) 41 41 10 10 eller skriv til e-mail kontakt@brolaegning-sjaelland.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag