Din anlægsgartner: Anlægsarbejde på Sjælland og i København

Vores anlægsgartner laver anlægsarbejde til private og erhverv

Anlægsgartner med fokus på kvalitet ​

Har du brug for en kompetent anlægsgartner, der vil kunne hjælpe dig med en lang række opgaver inden for anlægsarbejde, fx lægning af rullegræs eller plantning af blomster?

​​Hos Brolægning Sjælland ApS i Skovlunde hjælper vi kunder på hele Sjælland, herunder i byer som København og Virum, med anlægning af have.

Grundet vores brede kompetencer løser vi både opgaver for private og erhverv, der har brug for professionel anlægning af have og grønne områder.

Dygtige anlægsgartnere og høj kundetilfredshed

Vi er ganske enkelt specialister, når det kommer til anlægsarbejde, og vi vil kunne varetage en bred vifte af arbejdsopgaver, herunder anlægning af græsplæne og lægning af rullegræs, så din plæne står helt skarpt.

Glædeligvis oplever vi en stor kundetilfredshed, hvilket især skyldes den store erfaring, vores udlærte personale har, hvorfor vi altid er i stand til at levere et resultat efter dine specifikke ønsker og krav.​

Specialister inden for anlægsarbejde med fokus på kvalitet

​Vi har som sagt specialiseret os inden for alle områder, der har med anlægning af have at gøre, hvorfor vi vil kunne være i stand til at klare hvilken som helst type opgave. Det betyder, at ingen opgave hverken er for stor eller for lille, og herudover er du altid sikret høj kvalitet, da vi mener, at kvaliteten ligger i håndværket.

Drømmer du om at få anlagt en ny have, fx med lægning af rullegræs, er vi således de helt rette at tage kontakt til, da vores dygtige og kompetente personale står klar til at få dine drømme til at gå i opfyldelse.​

Det skal desuden nævnes, at vi også varetager andre entreprenøropgaver end anlæg af have, såsom belægningsarbejde og havearbejde, hvorfor du hos os får en samlet løsning.

Kontakt os og hør mere om anlægning af have eller indhent et tilbud

​Er du interesseret i at høre mere om vores anlægsarbejde, fx: Hvad koster det at få lagt rullegræs? Eller hvad koster det at få anlagt have? Det og meget mere står vores anlægsgartner klar til at besvare.

Ring til os allerede i dag på telefon (+45) 41 41 10 10, og få et godt tilbud på din specifikke opgave. Du kan også skrive til vores e-mail kontakt@brolaegning-sjaelland.dk. Vi kommer til kunder på hele Sjælland! Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder udelukkende konkurrencedygtige priser, så du kan få udført den anlægning af græsplæne eller andre grønne områder, som du altid har ønsket. Desuden tilbyder vi altid sparring og rådgivning, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvilken løsning vil passe bedst til dig.​ Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt vores anlægsgartner for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores brolæggerfirma vil kunne tilbyde dig?

Uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til inden for brolægning, vil vi med garanti kunne være behjælpelige. Vi tilbyder også snerydning af fortov og vej.

Ring til os allerede i dag på telefon (+45) 41 41 10 10 eller skriv til e-mail kontakt@brolaegning-sjaelland.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag