Anlægsarbejde til private & erhverv, herunder anlægning af græsplæne og have

​Har du brug for en kompetent anlægsgartner, der vil kunne hjælpe dig med en lang række opgaver inden for anlægsarbejde, fx lægning af rullegræs eller plantning af blomster?

​​Hos Brolægning Sjælland ApS i Skovlunde hjælper vi kunder på hele Sjælland, herunder i byer som København og Virum, med anlægning af have. 

Grundet vores brede kompetencer løser vi både opgaver for private og erhverv, der har brug for professionel anlægning af have.

Vi er ganske enkelt specialister, når det kommer til anlægsarbejde, og vi vil kunne varetage en bred vifte af arbejdsopgaver, herunder anlægning af græsplæne og lægning af rullegræs, så din plæne står helt skarpt.

Glædeligvis oplever vi en stor kundetilfredshed, hvilket især skyldes den store erfaring, vores udlærte personale har, hvorfor vi altid er i stand til at levere et resultat efter dine specifikke ønsker og krav.​

Specialister inden for anlægsarbejde med fokus på kvalitet

​Vi har som sagt specialiseret os inden for alle områder, der har med anlægning af have at gøre, hvorfor vi vil kunne være i stand til at klare hvilken som helst type opgave. Det betyder, at ingen opgave hverken er for stor eller for lille, og herudover er du altid sikret høj kvalitet, da vi mener, at kvaliteten ligger i håndværket.

Drømmer du om at få anlagt en ny have, fx med lægning af rullegræs, er vi således de helt rette at tage kontakt til, da vores dygtige og kompetente personale står klar til at få dine drømme til at gå i opfyldelse.​

Det skal desuden nævnes, at vi også varetager andre entreprenøropgaver end anlæg af have, såsom belægningsarbejde og havearbejde, hvorfor du hos os får en samlet løsning.

Kontakt os og hør mere om anlægning af have eller indhent et tilbud

​Er du interesseret i at høre mere om vores anlægsarbejde, fx: Hvad koster det at få lagt rullegræs? Eller hvad koster det at få anlagt have? 

Ring til os allerede i dag på telefon 41 41 10 10, og få et godt tilbud på din specifikke opgave. Du kan også skrive til vores e-mail kontakt@brolaegning-sjaelland.dk.

Vi tilbyder udelukkende konkurrencedygtige priser, så du kan få udført den anlægning af græsplæne eller andre grønne områder, som du altid har ønsket. 

Desuden tilbyder vi altid sparring og rådgivning, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvilken løsning vil passe bedst til dig.​ Vi glæder os til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at hjælpe dig og give et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi støtter​

5 ud af 5 stjerner i anmeldelser​

Normineret til "Året "Brolægger 2020"​

Flisebelægning for private og erhverv​

Kører i København og på hele Sjælland​

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 150 anmeldelser fra Facebook og Anmeld Håndværker

Vores ydelser​

Samarbejdspartner

Vi samarbejder med Farum Beton & Natursten​

​De er vores leverandør af fliser og sten​

Indhent tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt